2013. november 28., csütörtök

Újabb szép emlékek

Néhány napja írtam Nektek egy csodálatos ünnepről, azóta ismét sok-sok minden történt velem.

Először is a 25 éves Tanac ünnepről írok Nektek: rengeteg képet találhattok a fellépéseinkről a Facebookon  az oldalamon is.
A pécsi Nemzeti Színházban 2 előadáson ünnepeltünk a közönséggel, több, mint 900 jegy fogyott összesen, rengeteg tapsot kaptak a koreográfiáink. Mi, a színfalak mögött nagyon izgultunk, ugyanakkor mosolyogva néztünk egymás szemébe és táncoltunk, mulattunk a fellépésen.
Szeretteink, barátaink is velünk ünnepeltek, izgultak  a nézőtéren. Számomra fontos volt, hogy a barátaim egy olyan részét ismerhették meg az életemnek, ami 2001-ig, amíg Pécsen laktunk, kitöltötte napjaimat a munka mellett. Megértették, miért viszonyulok ilyen mérhetetlen nagy lelkesedéssel e kultúra, néptánc iránt.....Köszönöm Csajok, hogy velem voltatok! :)
Közben már alig, hogy hazaértem a pécsi "kirándulásról", barkácsolni indultam a Teljes Életért Klub tagjaival. A lányok, akik a hóesésben is elmerészkedtek az Újvárosi Iskola tantermébe, nagyon lelkesen és kreatívan dolgoztak. Derűjük feledtette, hogy rekedt hangomon már szinte beszélni sem tudok, de ők ezt is elnézték nekem.
Íme a beszédes képek, hogyan is készültek a szépséges foltberakásos gömbök:
Az előkészített egységcsomagok

Folyik a munka...
Petikém is besegített

Már a díszítésnél tartunkÉs elkészültünk!

Hogy még nagyobb legyen az öröm, az általam készített gömböt a végén kisorsoltam és Éva vihette haza.
Nagy öröm számomra, hogy a lányok élvezték nagyon a gömb készítését, és megjegyezték, hogy majd karácsonyi ajándékként sajátkészítésű gömbbel lepik meg rokonaikat.
Ezért érdemes!  :)

1 megjegyzés: