2012. október 27., szombat

Heti vegyes

...mert varrni jóleső kikapcsolódás!

A héten sok apróság készült, ezeket most összegyűjtve mutatom meg nektek.
Dupla szülinapra mentünk Anna lányommal, ahol a két kis barátnő, Eszter és Nadin kaptak katicás kitűzőt. A mintát a Foltovisoktól kaptam nemrég, nagyon kedves kis ajándék lett belőle!
 
Ezt a szettet Simon Boldizsár kapja hamarosan,
a rongyi (szögletes textilke, melyet alváskor szorongathatnak a kicsik :)) hátsó fele hangjegyes textil, mit ahogy a "zenebagoly" szárnyának belseje is, mivel  a szülők zenével foglalkoznak, és tetszett az ötlet, hogy ezt valahogy visszaadják a textilmunkáim.

Ez a meseházikó a Meggyfa utcába került, az ajtódíszen bizony sok apró, kidolgozott részlet van, az összkép nagy örömömre tetszett a háziaknak!
Rózsaszín hangulatú neszeszert kap ma Bius, gyöngyökkel, flitterekkel, belül pedig a neve hímzéssel, szép ajándék lesz ez egy 11 éves leánynak.

Ez a karácsonyi csizma pedig Svédországba utazik, Anikó viszi ajándékba egy hölgynek, aki mindenféle csizmaformát gyűjt kerámiából, és más anyagokból. Bízom benne, hogy az ajtaját fogja majd díszíteni a natúr hangulatú csizmával.
A kép csalóka, a csizma csak 18 cm magas!


Hát ennyi fért a hetembe anyai teendőim mellé, remélem Ti is tudtok időt szánni kedvenc elfoglaltságotokra. Szép őszi szünetet Nektek is!

5 megjegyzés:

 1. Nagyon kedves és szép ajándékokat varrtál!

  VálaszTörlés
 2. Csudi aranyosakat készítettél!

  VálaszTörlés
 3. Még nagyon új vagyok a csoportban,s ezúton is köszönöm a tanításod-mely szeretetteljes,türelmes volt.
  Nagyon szép a terítő! Igyekszem hétvégén megcsinálni,hogy a következő foglalkozáson ne sokat "égjek".
  Utolsó megjegyzésként ígérem,hogy nem fogom szakítani az anyagot...!!!! Márti

  VálaszTörlés
 4. Aranyos vagy Márti! Biztos szép lesz a terítőd, hozd és mi csodáljuk! :) Ja, és megtanítalak a vágó biztonságos használatára szívesen!!! :)

  VálaszTörlés