2012. október 16., kedd

Élménybeszámoló

Határon innen - Határtalanul

A hétvégén lezajlott a Magyar Foltvarró Céh Határtalanul fesztiválja Budapesten, A József Attila Művelődési Központban. Én a kétnapos rendezvény szombatján vettem részt, óriási érdeklődés övezte a rendezvény programjait.
A nyitott műhelyek keretében  a résztvevők sok apró praktikára tehettek szert.

A Sugovica Foltkör tagjaként Rózsa és én tartottunk bemutatót: Rózsa egy hajtogatott virágot osztott meg a tanulni vágyókkal, én pedig az articsóka technikát.
Az érdeklődés folyamatos volt, egy üres szék sem várt gazdára. Köszönöm Lányok, a szép és kitartó munkát, mely szükséges a technika elsajátításához!
Örülök, hogy megismertelek Gabica, Judit és Erzsébet és mindenki! :) Jó volt veletek dolgozni! Gabica még egy apró ajándékkal is meglepett, köszönöm szépen! Valinak köszönöm a nyelvi kitérőt is, az is nagyon jól esett!
 
A készült fotókat Dorinának és Ritának köszönhetem, én a munka hevében bizony még erre sem akartam időt pazarolni! :)Kipakoltunk! :)
A Foltovisok cuki katica csomaggal és fenyőfás textilcsomaggal leptek meg. A katicát kislányom már megkapta, lefényképeztem volna, de most magával vitte az oviba. Ennek mintájára Peti fiamnak egy szkarabeuszbogarat kellett készítenem, ezt megmutatom:
És ami megkoronázta munkás délutánomat: egy kedves hölgy azt mondta nekem, hogy ő ismerte a technikát, de már unta, mégis örül, hogy leült velem dolgozni, mert új megvilágításba helyeztem az articsóka technikát. Ez bizony nagyon jól esett.
Kívánom Nektek is, hogy legyetek minél kreatívabbak, merjétek továbbvinni a tudást, tegyetek hozzá bátran, gazdagítsátok saját kreativitásotokkal, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz két egyforma darab!
Jó munkát hozzá!
Néhányotoknak ígértem, hogy felteszem az alapokat lépésről-lépésre, hamarosan ezzel is jelentkezem! 

4 megjegyzés:

  1. Biztos most is nagyon ügyes voltál, sajnos nem tudtam elmenni hogy megnézzem. pedig jó lett volna megint találkozni.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálunk a sikeres munkádhoz :o)
    Dorina, Rózsa

    VálaszTörlés