2012. szeptember 13., csütörtök

Határtalanul

Fesztivál foltvarróknak

A hétvégén kért meg Rita, a foltkörünk vezetője, aki egyben a Magyar Foltvarró Céh vezetőségi tagja is, hogy a Céh idei évi zárórendezvényén, a Határtalanul fesztiválon nyitott műhely keretében mutassam meg az érdeklődőknek az articsóka technikát.

Ezt a technikát már nagyon rég alkalmazom, ha hungarocell formákkal dolgozom. Szép dísze lehet otthonunknak karácsonykor, húsvétkor, de akár ünneptől függetlenül is. Minden attól függ, milyen hangulatú textilekkel, szaténszalagokkal díszítjük, fedjük be az adott hungarocellformát.

A Határtalanul fesztiválon hungarocell gömbbel dolgozunk majd, a gömböt széles, karácsonyi hangulatú - bézs, arany, piros, bordó, mélyzöld - szaténszalagokkal tűzzük. Mindenkit szívesen látok az alkotó-asztalnál, akinek kedve van kipróbálni ezt az egyszerű, ámde igen mutatós technikát!
Az alkotóknak csomagot is biztosítok!

Kedvcsinálónak a kész díszeim közül néhány:
A fesztivál keretein belül tanfolyamon is részt vehetnek a jelenlévők, megtekinthetik a kiállítást, melyen a pályamunkák lesznek láthatóak. Ezenkívül fontos feladatként megválasztjuk vezetőségi tagjainkat is.

Találkozzunk ezen a színes fesztiválon október 13-án!
A fesztivál többnapos, bővebb információkért látogassátok meg a Magyar Foltvarró Céh honlapját!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése